tisdag 11 september 2012

Sex nyfunna på bibliotek

Biblioteket är väldigt bra att ha - det är här man kan låna alla de där böckerna som man gärna vill köpa men inte har råd med, eller inte har plats med framför allt. Alla de där böckerna man är nyfiken på men inte nödvändigtvis vill ha, äga, kanske inte ens vill läsa. Istället för att köpa grisen i säcken kan man låna den och bära tillbaka säcken om grisen visade sig vara fel sorts gris.

Jag lämnade tillbaka två kassar med böcker, massor av böcker jag inte hunnit läsa men måste lämna tillbaka (man kan låna om böcker två gånger till men inte fler gånger än så). Trots att jag har proppat med böcker i mina egna bokhyllor kunde jag inte avhålla mig från att låna. Det är ju så, jag vill ändå varva låneböcker med egenägda böcker.

Boken jag började med nu nyss när jag kom hem, "Ful" av Scott Westerfeld, är en sådan slags bok som jag nog gärna läser för en stunds underhållning, men inte nödvändigtvis kommer att tycka så mycket om att jag verkligen vill ha den (och fortsättningarna i serien) i min egen bokhylla. Jag har läst första kapitlet och just börjat på andra. Nu har jag ytterligare fem böcker som väntar på mig efter att jag läst ut den boken.Lista över lånade låneböcker 11/9:

Scott Westerfield: Ful
Örjan och Ola Wikander: Poeten och cirkelmakaren - en antik skröna
Tatiana de Rosnay: Colombes granne
Noomi Hebert, Lena Ollmark & Åsa Ekström: Isens hemlighet
Lene Kaaberböl: Vildhäxa - Viridians blod
Gudrun Wessnert: Spindelbarnen - Sam Frasers äventyr

2 kommentarer:

  1. Ja, biblo rockar verkligen. Kom hem idag med en biografi över Monsieur Dior- lääängtar att läsa ^^

    SvaraRadera
  2. hihi, du skulle ha låtit titeln vara "sex på bibliotek" istället. Det hade säkert varit kul att se hur många det lockade... :)

    SvaraRadera