fredag 3 juni 2016

Hylltömning 2016: Utmaning 6 - läsalot

Gårdagens kort. Prompt "Pyramid".
Som sjätte utmaning i Hylltömning2016 ska vi inte välja någon speciell bok utan istället delta i en läsalot. Läsaloten börjar i dag. Ja, den har redan börjat, även om inte jag har det. Den pågår från fredag 3/6 kl. 00.00 till och med måndag den 6 juni kl. 23.59.

Som bekant är det nationaldagen på måndag, så det är också en ledig dag. Det blir fyra hela lediga dagar för att läsa, eftersom jag är ledig även på fredagar.

MEN - jag är inne i en intensiv pysselperiod just nu och vill hemskt gärna komma igång att skriva inför skrivarkursen jag ska gå i början av juli, så vi får se hur mycket som blir läst.

Just nu tecknar och målar och pysslar jag som sagt istället. Dagens projekt är "Snobben" och morgondagens "skrivmaskin", enligt Daisy Yellows ICAD 2016, en utmaning som består i att varje dag göra något kreativt på ett registerkort. Frivilligt om man följer veckoteman och dagliga utmaningar eller inte.

Morgondagens kort påbörjat. Prompt: "Typewriter".
Men det är hur som helst superskoj och det finns en Facebookgrupp dedikerad till detta också, som jag givetvis är med i.

Så min tystnad i maj har mest berott på att jag varit väldigt pysselaktiv.

Trots detta läste jag så mycket som nio böcker i maj (sammanfattning kommer). Det var bara recensionsexemplar, vilket gjorde att förra månadens utmaning, det vill säga Hylltömningsutmaningen nummer 5 inte alls blivit gjord än.

Därför tänkte jag nu passa på att kombinera och välja två böcker som är på 300-400 sidor vardera och läsa dem under långhelgen.

Vad mer har jag fortfarande inte hunnit läsa aprils hylltömningsbok, så den vill jag också läsa. Jag drog över huvud taget ingen tbr-burksbok i maj, eftersom jag låg efter redan. Tyvärr är aprils hylltömningsbok, "River Secrets" av Shannon Hale, på bara 290 sidor, så jag får välja ett par andra för läsaloten, i första hand.

Jag återkommer med en läshög.

1 kommentar:

  1. Härligt med pyssel! Älskar själv att pyssla :) Så mysigt. Tycker om att teckna, sy och göra smycken :)

    SvaraRadera