fredag 29 augusti 2008

How to build a successful fiction writing career

Jag har fått tips om en läsvärd sida för de skribenter som vill bli peppade och få goda råd. Det enda negativa med den här sidan är allt prat om agenter som inte funkar för svenska författare, men man kan alltid tänka sig att agenter = förlag. Hursomhelst ligger det mycket i vad han säger. Besök sidan!

7 kommentarer:

 1. Hej!

  Hur sjutton fick du fram post-it-lappen i högermarginalen? I like!

  /
  Andreas

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Kul att du gillar den, och tack för din kommentar.

  Gå till http://wigflip.com/superstickies/ och skriv vad du nu vill skriva på post-it-lappen. Sedan är det bara att klicka på "create". :-) Lappen man skapar kan man sedan spara som en bildfil, och den filen är det bara att lägga upp på bloggen sin som man behagar. Lätt som en plätt! :-D

  SvaraRadera
 3. Joanne5:09 em

  Du gillar Gackt? ? Hur gammal är du? Var bor du? Det kanske står någonstans, förlåt isåfall för att jag inte hittat det stället... lite puckad. Hittade nyss din blogg. Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. joanne5:17 em

  hallå, ska du int svara eller?? väntar

  SvaraRadera
 5. Hejsan Joanne!
  Ursäkta för sent svar. Tack för din kommentar! :) Ja, jag gillar Gackt, jättemycket! Jag är 29 år. Vill du veta mer så maila mig på batzordea snabel-a gmail punkt com.

  SvaraRadera
 6. joanne3:45 em

  Ok =) Jag och min kompis gillar också Gackt men vi (eller jag iallafall) lyckas inte få reda på så mkt information om honom.

  SvaraRadera