fredag 24 april 2015

Mossig och gammal?

Kanske är det bara jag som är gammaldags, men jag föredrar pappersböcker. Nu fick jag nyss mitt andra recensionsexemplar någonsin, men medan det första var en riktig pappersbok, var det här bara en e-bok. En sådan besvikelse. Och jag som inte ens vill läsa på skärm. Är man gammaldags så är man. Trots mina ålderstigna traditionella och trångsynta åsikter kommer jag att läsa denna bok - som e-bok eftersom det nu är valet jag fick - och blogga om boken här på denna blogg. Så se fram emot en recension av Överlevarna - The Young World, del 1, av Chris Weitz någon gång framöver.

Bilden är från Goodreads och den engelska Kindle-upplagan.

2 kommentarer:

  1. Klart man föredrar pappersböcker!!! Jag som så ofta vill bläddra tillbaka några sidor för att kolla något jag läst tidigare skulle bli helt galen av e-böcker eller ännu värre talböcker!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig. E-böcker är mer dator/skärm-tid och det är inte bra för ögonen i längden. Och det är ju mycket svårare att bläddra fram och tillbaka i en sådan. Jag lyssnar på ljudböcker men det blir verkligen att man måste koncentrera sig, för att inte missa något och eftersom jag lyssnar på en gammal MP3-spelare kan jag inte gå fram och tillbaka på något vettigt sett - jag har gjort det lite ibland men det blir try and error var man hamnar, mycket slumpartat. Och då får man lyssna om hela sjok istället för att som i en pappersbok bara kolla upp en viss sak och sedan bläddra tillbaka. :-)
    Glad att jag inte är den enda som är mossig. ;-)

    SvaraRadera