onsdag 21 november 2007

Zzznark... *öh uh va? nej! harkel* ...Statistikrapport

19/11: Edurne: 674 ord, Tusenskönan: 2 288 ord.

20/11: Edurne: 0 ord, Tusenskönan: 1 164 ord.

21/11: Edurne: 4 113 ord, Tusenskönan: 2 355 ord.

Kommentarer:

Den 20/11 blev det den tredje nollan för min del på Edurne – en vintersaga. På det viset är det lika för lika på båda mina bokprojekt. De tre nollorna på Tusenskönan var nämligen 2/11,3/11 och 4/11. Annars har jag lyckats spränga nollan varje dag under hela november på Tusenskönan.

Nu ska det inte bli fler nollor på Edurne – en vintersaga. Nu försöker jag skriva ikapp på båda mina projekt. Men det kommer nog att dröja innan jag kommer att ha fler dagar som i dag med sammanlagt 6 468 ord…

Jag känner mig nämligen väldigt trött just nu. Det tar verkligen på krafterna att vara såhär överambitiös och skriva 50 000 ord på två projekt. Men jag får skylla mig själv. Vi får se om jag genomför det. För jag vill absolut inte fuska. Och jag vill inte köra helt slut på mig själv heller. Så i fortsättningen tar jag det varligt. Dock hoppas jag kunna genomföra det, i alla fall skriva 50 000 ord på mitt riktiga NaNoWriMo-projekt, dvs. Edurne – en vintersaga.

Det borde vara genomförbart, även om jag låg 7 024 ord back innan dagsskörden i dag. Nu ligger jag ”bara” 2 911 ord back. Det klarar jag! Men allt jag vill göra just nu är att vila, vila, vila…! *zzznark* Nu ska jag titta på teve för första gången den här veckan...

4 kommentarer:

 1. haha, känner igen det där, jag slog på teven när Sverige mötte Lettland och insåg att jag inte sett på teve på..... jag kommer inte ens ihåg när jag såg något senast!
  Självklart kan du fixa 50 000, du är ju till och med nära! Sova kan man göra i december ;)

  SvaraRadera
 2. Nej, precis. Teven är bortprioriterad. Fast jag såg faktiskt på "Slutet på historien" på tvåan i dag.

  Det tycks inte bli skrivet mycket i dag (22/11), men så är det. En riktigt bra dag följs oftast av en mycket sämre. Men å andra sidan är det ofta tvärtom också.

  Javisst kan jag det! Precis, sova, vad är det...? ;)

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för uppmuntran, förresten! Är det andra eller tredje året för dig?

  SvaraRadera
 4. Det är mitt tredje år och ikväll ska det skrivas färdigt!!

  SvaraRadera