fredag 8 januari 2016

Bokbloggsaktivitet: En världsomsegling på 366 dagar

Eftersom det är en bokbloggsaktivitet och ingen utmaning, hakar jag på det som Johannas deckarhörna hittat på, En världsomsegling på 366 dagar.

Tidigare år har jag deltagit i bland annat Lyrans bokutmaningar om att läsa böcker från olika länder och jag håller gärna reda på vilka länder jag besöker, vill gärna läsa böcker från så många olika delar av världen som möjligt, så därför hänger jag på.

Eftersom jag läser mina egna böcker i år så kommer jag inte att göra några vidare ansträngningar att leta reda på böcker från ett visst antal länder eller från olika länder eller något. Utan jag läser det jag har hemma och det jag får för mig att köpa så får vi se var i världen vi landar.

Det kommer att bli några reseskildringar under året och i slutet av året någon form av sammanfattning, så häng på ni också!

Jag tror att redan har ganska bra spännvidd på länder, både på jorden och länder i andra universum eller andra delar av detta universum, i mina bokhyllor redan nu.

Det ska bli kul att segla i alla fall - det är ju ingen risk för sjösjuka! Tack, Johanna, för att du hittade på det här!

(Bilden lånad från Johanna.)

1 kommentar: